EN

Novinky od nVidie v Gigabyte prevedení

Gigabyte už má pripravené svoje verzie grafických kariet GeForce GTS 250 a aj úspornej 9600GT s pasívnym chladením.Prvá novinka nie je ani tak úplnou novinkou - jedná sa o grafickú kartu GeForce GTS 250, čo je v podstate iba stará známa 9800GTX+. 55nm s 128 stream procesormi na taktoch 740/1850/2000 MHz (jadro/shadery/pamäť).
Gigabyte svoj model GV-N250ZL-1GI vybavil 1GB GDDR3 pamäte a chladičom Zalman VF1050. Ten pozostáva zo štyroch heat-pipe ústiacich do rebrovania, ktoré je ochladzované (údajne regulovaným) ventilátorom. Pre grafickú kartu od Gigabyte je už samozrejmosťou použitie iba kvalitnejších pevných kondenzátorov, cievok s feritovým jadrom a nízkostratovými Mosfet-mi. V PCB sú použité dve vrstvy medi (technológia Ultra Durable). Príjemným prvkom je integrácia HDMI konektoru priamo na kartu.




Druhou chystanou novou kartou je model GV-N96TSL-1GI. Táto karta bude niesť 55nm jadro G94 alias 9600GT, pričom pôjde o novú úspornú verziu, ktorá nepotrebuje prídavné napájanie. Oproti pôvodnej 9600GT sa zníži napätie jadra a aj frekvencie.
Verzia od Gigabyte bude mať okrem 1GB GDDR3 pamäte aj špeciálny chladič, ktorý sa zaobíde bez ventilátora. Rozprestiera sa ponad celou kartou, pričom cez PCI záslepku presahuje aj mimo skrinku.




Komentáre (9)
Mikhail
Doslova si ten chladic pyta tymi ockami...,,daj na mna aspon 80mm Faaaan" :D...ja by som nemal to srdce nechat ho taky nahy...:)
djmark
Akože je jej teplo, ale ved predsa nato hu vyrobili aby sa potila, a práveže tam nechcem dávať chladič aby mi nehučal komp, preto som hu kupoval. A ja na nej hry moc nehrávam :(
makroelektro
Ten pasív vyzerá tosť masívne ale keby že to kúpim tak aj tak na to dám FAN.
vacropoli
ta meďená tomu sekne
jullo
Ten pasív na tej 9600GT vyzerá husto :-O :)
K0S3K
presne tak.. na ten vetrak a na to este pridat overclock :D a nova usporna verzia bude fuc :DD
makroelektro
Ja by som ten chladič kúpil aj zvlášť.
djmark
Ja mám tú 9600gt a som s nou spokojný, nič nevrčí a výkon má postačujúci!
makroelektro
a nieje jej teplo?aké má teploty?
Pridať nový komentár
TOPlist