EN

Folding@Home tím pretaktovanie.sk - predbehli sme tím Czech Republic

Malá potešujúca aktualizácia o stave nášho tímu pretaktovanie.sk vo Folding@Home - poskočili sme na 254. miesto.Týždeň dozadu sme spravili malú "mobilizáciu" grafických kariet a procesorov našich čitateľov pre projekt Folding@Home, výsledky na seba nenechali dlho čakať - ako sme dúfali, predbehli sme aj tím našich bratov Čechov - dnes sa na serveri so štatistikami objavil náš tím na 254. mieste.



Za tento skok vďačíme okrem všetkých stálych prispievateľov výpočtovým výkonom aj mnohým novým členom, za čo im patrí naše poďakovanie. Keďže je tento projekt dobrovoľný, okrem vďaky od nás ostáva "už iba" vlastný dobrý pocit, že neustále prispievame kúskami skladačky k vyriešeniu problémov s chorobami ako sú Alzheimer, choroba šialených kráv (BSE), CJD, ALS, Huntington, Parkinson a mnohých druhov rakovín.


Nárast počtu členov a aktívnych členov po aktualite zo siedmeho marca :-)





Čo je výborné, stúpame s výkonom aj naďalej, teda je vidno že komunita okolo PC.sk a pretaktovanie.sk má zmysel pre dobrú vec. Len tak ďalej kolegovia!

Pre záujemcov a pridanie sa do tímu, odporúčam krátky návod, s prípadnými otázkami sa môžete obrátiť aj na naše diskusné fórum.


Máte pocit, že vaša grafická karta či procesor ostávajú dlhý čas nevyužité? Najvyšší čas zapojiť sa! :-)
Komentáre (16)
Toman
uz len aby sa to v hokeji podarilo
Juri1990
Keď sme to dokázali tu, tak hokej bude už hračka ;-)
PaterAnton
parada:)
trunks
Jop a kdyby jsme se spojily... tak by sme na tom byli uplně nejlépe...
kocour
aj by som rátal s mojou 5770 ale nevyšiel pre ňu klient :)
maugly
uz aby vysiel GPU 3 klient nech sa mozem znova zapojit. mimochodom nevie nahodou niekto kedy by ho mohli vypustit ?
Gudas
http://www.pc.sk/modules.php?name=quick_news&what=read&id=2329
kocour
už rátam aj ja :P
lkuzman
S mojou 5770-tkou rátam normálne kocour, dáva +- 3,2kPPD. No a zvyšok dáva oc gtx260 a ďaľší CPU klient...
palinhoo
no vsak preto ved ked moja 4850 oc frcala skoro stale :)
kore
vyborne, len tak dalej, inac neviete kde sa daju zohnat komplet referencne karty, ako su tie ktore tj. ta nVidia na obrazku vyssie ^^? Myslim ze to v klasickych shopoch nenajdem.. :/
omega8
jj Cz+Sk to by slapalo :) .. este nejakych PL a to slo este lepsie :D
Gudas
kore: kúp nejakú s referenčným chladičom, zlep nálepku a prípadne ak ti to vadí, prepáľ aj BIOS karty so zmeneným názvom výrobcu na nVidia :) Ja mám tak spravenú Asus 8800GTS 512, s ktorou rátam Folding, akurát k tomu BIOS-u som sa ešte nedostal.
jano55
bojovať proti rakovine a iným choobám sa dá aj iným spôsobom a to overeným a efektívnejším. http://www.chelemendik.sk/Epidemia_nedostatku_vitaminu_D_525551064.html lenze je lahšie páliť Watty ako čítať a učiť sa :)
ZoranICS
...mozem potvrdit, ze -forcegpu ati_r700 fici bez problemov pre 5xxx radu ;) tak uz palim 235W s CPU + GPU klientmi
window
<p>Nike Air Max Hyperize Metallic Silver Volt</p> <p>This June your metallic electronic dreams will finally be fulfilled. The shoe that came out for the 2008 Olympics with guns blazing is looking to release the <strong><a href="http://www.hijordan.com/air-jordan-1-c-1.html">nike jordan 1</a></strong> in a Metallic Silver/Volt color way.</p> <p>The <strong><a href="http://www.hijordan.com/air-jordan-4-c-4.html">nike jordan 4</a></strong> shoes upper is mainly silver including the flywire and mesh lined neoprene sock while volt accents come in on the outsole, tongue and lining. The silvery color way really fits the overall theme of the <strong><a href="http://www.hijordan.com/air-jordan-5-c-5.html">nike jordan 5</a></strong> shoe in general making the futuristic design feel right at home. </p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>
Pridať nový komentár
TOPlist