EN

Chystané novinky od Noctua

Na Computex-e ukázala Noctua svoje nové chladiče, ktoré by sa mali dostať do predaja v najbližších mesiacoch. Budú medzi nimi tower-y so siedmimi heat-pipe a aj nové low-profile modely.Prvými novinkami sú prototypy chladičov, ktoré zdieľajú rovnakú konštrukciu ako posledný model NH-D14 - teda dva tower-y v ventilátorom uprostred. Zatiaľ čo NH-D14 má rozmery pre 14cm ventilátory, nové chladiče budú mať rozmery 120mm a 92mm. Asymetrický dizajn 120mm modelu a štvorcové rozmery 95mmx95mm u 92mm modelu zaručujú, že chladiče nebudú zasahovať do oblasti RAM pamätí u základných dosiek so socketom LGA1156.





Klasické tower-ové chladiče série NH-U9B a NH-U12P sa dočkali nových verzií. Ich nástupcovia budú mať viac heat-pipe (päť u 92mm modelu a sedem u 120mm modelu) a tiež asymetrický dizajn, ktorý opäť zaručí lepšiu kompatibilitu so základnými doskami a RAM pamäťami.





Novinka pribudne aj do rodiny Noctua chladičov C, teda so smerovaním toku vzduchu kolmo k základnej doske. Pripravovaný model, zatiaľ bez označenia, bude mať možnosť niesť až dva 14cm ventilátory, alebo kombinovať umiestnenie jedného z nich na spodu alebo na vrchu pasívnej časti. Umiestnením zo spodu bude mať chladič výšku iba 105mm.



S rastúcim záujmom o malé HTPC počítače rastie aj dopyt po nizkoprofilových chladičoch. Noctua preto plánuje na trh uviesť novinku, ktorá by mala výšku iba 63mm od základnej dosky. Opäť sa jedná o dvoj-ventilátorový dizajn, pričom osadiť možno 120mm a 80mm ventilátor.



Jedná sa zatiaľ všetko o prototypy, firma chladičom ešte nedala ani finálne mená. Kedy a za koľko sa objavia v obchodoch zatiaľ nevieme.


Zdroj: Noctua
Komentáre (9)
Monsterr
Paráda som zvedavý na ceny:)
Michal Kiradžiev
ako prvy by sa mal zacat predavat 140mm "C-Type" v septembri / oktobri tohoto roka. cena neznama...
zodiaq
Cize nic vacsie ako NH-D14 nebude zatial?
landrower
rozhodne zaujimave kusky, no som zvedavy na ceny..
Frosty
kde ti je D14 maly chod do obchodu a kup si normalny ventilator a daj si ho do bedne
M1ch4l
cim viac pasikov, tym viac adidas neplati...
Frosty
sak ale niekedy aj topanky znacky quan čun chuj su dobra kvalita
mano8
neviem ci ma zmysel davat vacsi chladic ako 14ku do toweru.. inak ta 9na sa mi paci, dobre prevedenie, dost efektne.. som zvedavy na tu ucinnost.
window
Nike SB Blazer Lo – Black Black If you are looking for an everyday shoe, check out these jordan shoes kicks. You can wear these shoes with any outfit imaginable. If you are looking for a good gift idea for a sneakerhead, you can’t go wrong with this pick. These air jordan shoes have a true black-on-black colorway. The jordan is so quietly riding on the side of the shoe that it’s easy to miss it. Even the Nike logo on the tongue is featured in black-on-black. To contrast the black, this shoe has white laces and a white sole. You can buy these shoes at gucci shoes for just $74.99.
Pridať nový komentár
TOPlist