EN

Youtube - atmosféra majstrovstiev sveta vo futbale pri každom videu

Sledujete majstrovstvá sveta vo futbale? Po úspechu našich chlapcov proti Taliansku zrejme väčšina. Vývojári Youtube sa rozhodli priniesť atmosféru zápasov do svojich videí - obľúbený zvuk vuvuzel si môžete zapnúť už pri takmer každom videu.Pri zhliadnutí prvého priameho prenosu z práve sa konajúcich majstrovstiev sveta vo futbale ste možno aj vy riešili, či nemáte pokazený svoj televízor. Odpoveď znela - chyba nie je vo vašom prijímači. Pre africký futbal typické trúbky vuvuzelly nám ostatným mimo tohto kontinentu skôr pripomínali gigantické roje hmyzu ako nástroj na povzbudzovanie.
Odstránenie sa mohlo riešiť tlmením určitých frekvencií (okolo 300Hz), alebo iba stlmením zvukov zo štadióna. Úplne však tento jav nezmizol.

Samozrejme sa už čoskoro internetom začali šíriť rôzne paródie na "obľúbené" vuvuzelly, no Google ako prevádzkovateľ videoportálu Youtube.com to doviedol zrejme k úplnej dokonalosti. V novom rozhraní pribudlo tlačidlo v tvare futbalovej lopty. Funkciu má jedinú - navodiť tú správnu atmosféru z majstrovstiev sveta - teda nikdy neutíchajúci zvuk vuvuzell.



Všetci milovníci tohto zvuku si určite prídu na svoje, skúsiť si to môžu napríklad na filme HOME.
Komentáre (8)
window
<p>Nike Air Foamposite One Black Cactus</p> <p>The <strong><a href="http://www.womennikeshoes.com/">women nike shoes</a></strong> was the signature shoe of Penny Hardaway in 1997. It was also the first shoe to feature the Foamposite technology?of synthetic leather surrounding the upper and a clear gum <strong><a href="http://www.womenpumashoes.com/">women puma shoes</a></strong></p> <p>Now this Black/Cactus colorway of the <strong><a href="http://www.pumadiscount.com/puma-mostro-c-3.html">puma mostro</a></strong> is available in limited quickstrike release. You can get these shoes right now at <strong><a href="http://www.inpuma.com/puma-future-cat-c-5.html">puma future cat</a></strong>. These sneakers are dominated in black with just the bright cactus green sole and other small touches.</p> <p>Priced at $250, these kicks are sure to please some of the old school fans of the Foamposite style.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>
Frosty
podla mna to je otrasny zvuk :D
emPORiO
Keby komentator nekomentoval zapas a pocul by som iba ten zvuk, tak by som sa asi zblaznil. Ide dost nanervy, a keby som tam bol na stadione isto by som ohluchol. Futbalisti to maju ozaj tazke, ked su v strede a z kazdej strany ide ten prenikavy zvuk ... a krycat tam na spoluhraca .. prihraj! nehrozi. Musia vsetci si mavat.
rayen11
2 emPORiO: ked uz tak urcite "nekrycia", ale kricia...;))
avixe
dik pc.sk za tuto novinku
FoxWear
a ja ze k comu to tam je :D
maladaptiv
Veľmi dobrý dokument :)
Mikhail
Ak sem niekto dovlecie tuto kravinu zvanu Vuvuzela, a budem ju niekde pocut v mojej blizkosti, prisaham tri ze mu ju otrieskam o hlavu...Co to preboha je za atmosfera ?! Ved to je na nervy ceeeely celucicky zapas jedno blbe bzucanie...Fakt bud su tam uplne vymleti ludia, alebo potom uz neviem, lebo toto pocuvat dokaze fakt asi iba hluchy bez nasledkov...
Pridať nový komentár
TOPlist