SK

Gamescom 2014: Kingston predstavil rýchle USB 3.0 kľúče HyperX Fury

 
Spoločnosť Kingston rozširuje svoje základnú radu Fury do ktorej už patria DRAM a SSD o novú rodinu USB 3.0 kľúčov HyperX Fury, ktorá poskytne rýchlosť zápisu 30MB/s.

Celkovo do rodiny HyperX Fury pribudnú 3 nové USB kľúče líšiace sa kapacitou. Telo všetkých troch kľúčov má agresívny dizajn doplnený prvkami z farebného hliníku. Najmenší, 16GB kľúč má červené hliníkové prvky, 32GB má modré časti a disk s najvyššou kapacitou 64GB obsahuje čierne hliníkové prvky.
 
 
Kľúče využívajú rýchle USB 3.0 rozhranie vďaka čomu dosahujú rýchlosť 90MB/s pri čítaní a 30MB/s pri zápise. Rozmery kľúčov sú 60,23 x 21,40 x 9,8m (š x h x v). Hmotnosť je iba 8,68g. Na všetky nové USB kľúče HyperX Fury sa vzťahuje 5-ročná záruka a bezplatná technická podpora.
 
 
HyperX Fury USB kľúče majú v ponuke už aj internetové obchody na Slovensku pričom cena za 16GB model začína na takmer 10€, za 32GB verziu zaplatíte od 16,5€ a za model s najvyššou kapacitou si prichystajte takmer 31€.
 
 
Zdroj: TS Kingston
 
Komentáre (7)
pet2
asi sa nedockam rychleho kluca a starsieho pqi dizajnu http://cs410528.vk.me/v410528874/2898/x3rQ2JKYGfQ.jpg
MQ
Vzhladom k tomu, ze firma PQI ich uz nevyraba, tak asi nie. Jedine ze by obnovili designovu seriu a opat ju dali do ponuky. Ak ti ide len o velkost a nie len o hrubku (stihlost), tak v ponuke vidim aj dost male kusky, mozno si vyberies. http://www.pqigroup.com/prod_scat.aspx?mnuid=1286&modid=138&cid=42
pet2
momentalne mam tento.. velkost fajn rychlost nic moc ale da sa nestazujem si http://www.corsair.com/en/flash-voyager-go-32gb-pcmobile-flash-storage-drive hoci vedel by som si predstavit i vacsiu rychlost. len som myslel ze by mohol prist aj niekto iny s takym "rovnym a tenkym" dizajnom nemusi to byt zrovna pqi ale najskor to maju aj nejak chranene svoje dizajny ktohovie
MQ
Design je sice pekny, ale co z toho, ked to ma na konektore krytku, ktora nie je k samotnemu telu, nijako prichytena (ak je a zle nevidim, tak sa ospravedlnujem). So stratou krytiek mam nedobre skusenosti. Preto vzdy uprednostnujem USB kluce s vysuvacim, sklopnym, preklapacim...mechaniznom, kde starta krytky nehrozi. Ta 5 rocna zaruka a bezplatna technicka podpora, je velmi slusna, to naozaj ocenujem. Ale pokial nebudem musiet a terajsie USBcka mi vydrzia, tak s kupou pockam az do prichodu toho noveho standardu.
sareth01
To ma by akože vysoká rýchlosť zapisu? Väčšinou výrobcovia radšej ani neuvadza na flashkach rýchlosti ak je reálna rýchlosť zápisu nižšia ako 30 MB/s.
jk2
Nuž, ....30 MB/s zápis pri USB 3.0 a kapacitách 32 GB a viac veru neni nič oslnivé. Zďaleka to nevyužíva, ani možnosti USB 3.0. Pre tú 16-GB verziu by to ešte šlo. Takže,nič moc.
ArMoR
Ja mám kingston datatraveler 3.0 64GB a aj 32GB, ale rýchlosť zápisu v prehladom nad 85MB/S, neviem si už predstaviť flashku s 30MB/S ....
Add new comment
TOPlist