SK

Masívny update HERE Maps pre Android a Windows Phone

Obľúbené offline mapy dostali ďalšiu "injekciu" aktualizácií.

Mapy HERE Maps sú veľkým konkurentom Google máp. Už len to že sú offline, zdarma pre Android a Windows Phone, poskytujú veľmi dobrú navigáciu a nepotrebujú sa pripojiť okrem zisťovania aktuálnej premávky, z nich robí naozaj kvalitný nástroj. Minulý rok vkročili HERE mapy na Google Play, čo sa ukázalo ako veľmi strategický krok.

Tím vývojárov máp dnes na blogu oznámil, že masívny update máp prichádza. Mapy dostali vo všetkých regiónoch veľa vylepšení pre obe platformy. Vylepšené boli cesty, zaznačené nové aj tie v čo sú vo výstavbe (napr. výstavba diaľnice pri Martine). Pribudlo mnoho detailov menších či väčších. Je zbytočné vymenovávať všetky detaily, pretože Nokia ich spravila toľko, že by z toho bol jeden veľký zoznam.

Spomeňme ale napríklad aj vodné prvky. Ide o lepšie zobrazovanie ciest a vnútrozemských vodných plôch ako sú jazerá, rybníky, a rieky. Ďalšie menšie vodné prvky sú zobrazované tak ako boli. Zaujímavosťou môže byť fakt, že tím zapracoval aj na zobrazovaní riek podľa ročných období, kedy sa mení prietok vody.

Vylepšenia sa dočkala aj verejná doprava v Chicagu, aby lepšie zodpovedala realite. Update dostali aj tranzitné linky napr. v Singapúre, Rio de Janeiro či Sao Paulo. Tranzitné linky boli vylepšené skrátka po celom svete. Ak potrebujete viac informácii o HERE mapách, navštívte priamo ich blog. Aktualizácia máp nemusí byť pre každý región prístupná v tom istom čase. U nás už aktualizácia je dostupná. Môžte aktualizovať :-).

Zdroj: 360.here.blog

Add new comment
TOPlist