SK

Z každého rožku trošku - Xiaomi pre každého

Xiaomi pochopilo jednu vec - ľudia potrebujú pre svoje každodenné potreby rôzne veci. Od vysávačov, cez hodinky, telefóny až po rôzne hračky. Dnes sa pozrieme na zopár zaujímavostí, ktoré vám môžu pomôcť každý deň.

Novinkou v portfóliu Xiaomi sú bluetooth slúchadlá Air Dots, ktoré stoja 44 eur a sú dostupné z EU skladu. Tie sa predávajú v bielej aj čiernej farbe. Slúchadlá sa predávajú priamo s nabíjacím boxom - Air dots stačí jednoducho vložiť na svoje miesta a box pripojiť USB káblikom. Slúchadlá vydržía na jedno nabitie až 4-5 hodín prehrávania hudby. 

Čo tak niečo z oblasti zdravia? Xiaomi má v ponuke jednoduchý glukózový merač, ktorý stojí iba 32 eur.

Meranie prebieha pichnutím sa do prsta a následného vloženia testovacieho pásika do merača. Balenie obsahuje 100 testovacích vzoriek a do pamäti zariadenia sa vie uložiť až 500 meraní.

Zabezpečenie dverí pomocou PIN kódu alebo odtlačkov prstov? Aj na to má Xiaomi riešenie v podobe zámku na dvere - Mijia Smart Lock. Zámok ponúka otváranie dverí pomocou PIN kódu, skenu odtlačku prsta, bluetooth a NFC. Tento zámok od Xiaomi stojí 252 eur a môžete ho použiť aj pre ľavé aj pravé otváranie dverí.

Inteligentná Rubikova kocka, ktorá si pamätá vaše ťahy? Xiaomi Giiker V2 stojí 24 eur (zľavový kupón: 3DYN7HAM) a pomocou aplikácie, ktorá analyzuje vaše ťahy si jej skladanie môžete zdokonaliť. Batéria v Giiker V2 vydrží až 12 mesiacov.

Neustále sedíte v aute, ktoré je z vnútra zaprášené a už vás nebaví dýchať takýto vzduch? Xiaomi má čistiku vzduchu aj do auta. Tento malý čistič vzduchu dokáže prefiltrovať vzduch v aute za 3 až 7 minút, má dva ventilátory a monitorovať čistotu vzduchu viete cez aplikáciu. Xiaomi čistička stojí teraz len 71 eur. 

Inteligentné vysávače od Xiaomi poznáte, tyčové možno nie. Xiaomi Jimmy JV51 stojí 136 eur (zľavový kupón: 3EBXIX6V) eur, má HEPA filter, váži len 1.46kg a na jedno nabitie dokáže pracovať 45 minút. Vysávač je navyše dostupný z EU skladu.

Ak vás baví stavanie a programovanie, Xiaomi má v ponuke robota, ktorý spĺňa obe veci. Xiaomi Mi Rabbit je hračkou pre dospelých aj deti. Na skladanie máte k dispozícii 1086 častí. Aktuálne stojí Mi Rabbit 106 eur. 

Robota môžete ovládať pomocou telefónu alebo hlasu.

Chýbajú vám senzory tlaku v pneumatikách? Xiaomi 70Mai tento problém okamžite vyrieši. S presnosťou 0.1 baru sa môžete spoľahnúť na presné merania. Zariadenie môžete dobíjať cez USB alebo malé solárne panely, ktoré sú priamo na zariadení. Cena tohoto zaujímavého riešenia je 68 eur.

Inzercia

Komentáre (1)
Loool

Loool načo kupovať xiaomi air dots za 44€ keď na aliexprese stoja 20€ :D

Add new comment
TOPlist