EN

NVIDIA® GeForce® GTX 285 už dostupná!

Najvýkonnejšia single-chip grafická karta určená pre najnáročnejších hráčov je už v predaji. (inzercia)Vďaka jej vynikajúcim parametrom, NVIDIA® PhysX™ efektom, Stereoscopic 3D, rýchlemu spracovaniu obrázkov a videa, si môžete dopriať úplne nový, dokonalejší zážitok pri hraní napr. Far Cry 2, Mirror’s Edge či Call of Duty 5: World at War. Novinka je dostupná u distribútora výpočtovej techniky, Agem Computers s.r.o.

Aktuálne sú skladom tieto modely:

GAINWARD 9986 GTX285 1024MB TV DD PCX



MSI GeForce N285GTX 1024MB T2D1G OC




POZÝVAME VÁS NA NÁKUP!
Komentáre (11)
juloSVKxxl
od 391EUR! ("za babku") :-(
Tomus
to uz musite za kazde Nvidia a Geforce davat ® ? nj mat taku kartu doma tak som rad ale ta cena...
qmox
lol clovek by si povedal ze agem ako velkosklad bude mat lepsie ceny ale ked tak nato kukam vyber mizerny a ceny o nic lepsie ako v alze . http://www.alza.sk/graficke-karty/nvidia/dle-cipu/geforce-gtx285/28850213.htm Dobre na tom len to ze GTX280tka isla dolu a teraz zacina od 291Euro(MSI OC verzia, BFG OC) ...co uz je cena pri ktorej o nej clovek zacina uvazovat. Este keby tak zlacneli aj GTX260 mohlo byt zaujimave
maugly
cenovu politiku zvolili dobru len aby bola pravda to co aj Nvidia tvrdi ze tieto karty budu kvalitnejsie ako tie pred tym . ten Stereoscopic 3D to je velmi velka haluz uz som o tom cital moze to byt velmi zaujimave.
DuDy
No ja si ju GTX 285 , ale chcem ASUS-ku a asi si počkám na verzie TOP+5% OC a ULTIMATE+10% OC.Ešte že mám u kamoša 10% zlavu :D.Len ešte neviem ceny tých OC kariet a či na ne dajú dajú lepší Cooler.Teraz mám Gainward 9600 GT OC a už ma nebavý hrať na mix nastaveniach Medium-High.
Jaxx
Inak v BGS maju Point of view GTX285 za cca 10k s dph, len neviem, ci to je zrovna doveryhodny vyrobca.
prepelica
vyrobca ako vyrobca...urcite nebude karta za 10k nejaky smejd co ti odide za 5 minut zataze...to si mozes byt isty...zatial som sa este nestretol s posahanou hi-end kartou
Archon
Ako na toto si ešte zaplatia reklamu , ale aby dodali Asus matrix karty od Ati , tak to neeee . u nas v SK to predava asi jeden hardware obchod(co google vyhodil)
baqq
AGEM ma predsa uvedene na strankach dost vysoke koncove ceny,... maloobchodne predajne ktorych dodavatelom je agem, maju ceny casto vyrazne nizsie, ako tie co uvadza AGEM na stranke ako zakladne...
lycan
oni to maju bez dph , a agem ma vysoke ceny
M1ch4l
mam uz druhu kartu point of view a je to ok... momentalne je to 8600 GTS, predtym to bola 7300 GT...ta 8600 GTS je ale nereferencna a ten vetrak trochu huci a tiez ma celkom vysoke teploty... ale ta GTX285 od nich bude referencna, takze tam sa niet coho obavat :)
Pridať nový komentár
TOPlist