EN

Špičková kvalita výrobkov Lenovo

Značka IBM patrila dlhé roky vo svete IT technológií medzi špičku vďaka vysokokvalitným produktom, špičkovému spracovaniu a neodolateľnému dizajnu.

Dnes už by ste značku IBM hľadali márne. Spoločnosť sa spojila so značkou Lenovo a od momentu spojenia vystupujú ako aliancia Lenovo.


Veľkej obľube sa tešia nielen noteboky Lenovo, ale aj netbooky Lenovo, ktoré sa stali súčasťou životného štýlu a prestíže najmä u manažérov. Netbooky Lenovo sú kompaktné, ľahké, ultra tenké, jednoducho ovládateľné a cenovo dostupné. Vyznačujú sa vysokou kvalitou, špičkovým spracovaním a hardwérovou výbavou. Kapacita interného disku netbookov IdeaPad je až 160 GB a sú navyše obohatené o 4 GB disky SSD, ktoré pracujú na báze usb kľúča. Vďaka týmto usb kľúčom bude Vaša práca so súbormi oveľa rýchlejšia a jednoduchšia a budete ich mať vždy poruke. Nechýbajú ani výstupné usb porty, takže si môžete bez problémov pripojiť k netbooku myšku a tlačiareň.

Ste podnikateľ? Potom svoj nový netbook môžete používať aj na podnikateľské účely. Takže ak si budete zakladať sro, môžete si svoj nový netbook zakúpiť na firmu. Ak budete platcom DPH, cena netbooku bude pre vás nižšia o dph. Pokiaľ by sa Vám vo vašom podnikaní nedarilo, môžete sa rozhodnúť pre predaj sro, a netbook Vám zostane, pretože ste si ho kúpili. Prípadne si ho z firmy odkúpite za jeho zostatkovú hodnotu.
 

Zdroj: Tlačová správa

Komentáre (18)
omega8
:D ... ja som tu cakal nejake porovnania a grafy s ostatnymi vyrobcami. A nakoniec toto je obycajna reklama bez ziadneho hlbsieho vyznamu.
NoReturn
hosting sa sam nezaplati xD
Broslowski
Je to bezna TS :-) ak chces spravim ti video ako skacem po svojom thinkpade ak ta to presvedci :-D
ppes1986
skoda klavesnice na taky clanok
emPORiO
Skôr strata času pri písaní takejto novinky, ktorá mi nič nové nepovedala. Pripadá mi to ako keby to písal dáky lamák z zive.sk alebo itnews.sk
Gudas
Budeme to brať ako lichôtku :)
jk2
No..........čakal som nejaké fakty a nie ódu na Lenovo :-)))).
Broslowski
fakt je ze lenovo je super ! :-)
Michal Bajánek
Mam lenovo a max spokojnost :D a mozem povedat ze ked budem kupovat notebook tak jednoznacne lenovo :D tiez trochu pridam tej reklamy :D ale je fakt ze by som cakal nejake lepsie info o ich produktoch, toto mi pride ako skor nutena reklama a ta sa vnima velmi negativne. Chcelo by to trochu zaobalit :P
snap
Lenovo ponuka urcite vyhody(samozrejme zaplatene), vdaka ktorym sa ho rozhodnes kupit alebo nie. a to ci uvidis niaku reklamnu novinku na pc.sk tvoj názor nezmení. v tejto newske islo iba o jedno slovo: Lenovo ostatna omacka bola absolutne bezvyznamna a nezalezalo aka bude, hlavne tu na pc.sk...
BurnerTom
Ak sa veci podaria tak na strankach pc.sk najdete v relativne blizkej dobe recenziu na novy ThinkPad T420/T520, uvazujem aj o X300ke a W520 takze lenova bude mozno dost :-).
Archon
Ako reklama je reklama ale keby aspon napisali dve verzie , pre blbcov do nove času (to čo tu byva ala Tlačová správa) a druha verzia , kde sa to dava pre špecializovany časopis/stranku/ine kde to je poriadne popisane ako ma lebo tato blbina znalych len pohorši/urazy/a inak , a neznalich to len popletie a keď nad tym rozmyšlam , tak aj ten nadpis je taky bulvarny , ale novinky na tejto stranke otvaram väčšinou všetky .
snap
suhlasim stebov no na druhu stranu su tam len fakty :D treba to citat s usmevom nie sa nadtym pohorsovat a urazat :) hlavne tu poslednu cast o DPH ako keby to bol jediny vyrobca u ktoreho sa da odpocitat DPHcka :D
badyto
Keby tie notebooky neboli tak nechutne skarede... Keby to vidim v trave tak to tam necham lezat...
Stanley
Na toto mi fakt nejde nereagovat.... Vo firme sme boli vsetci vybaveni celkom vykonnymi notebookami od Lenova ale v tych vrakoch odchadzali disky ako na beziacom pase. Co viac cloveka naserie ako ked mu zmizne jeho praca za pol roka??? Takato klamliva reklama by mala byt normalne trestna.
Pavol Bobik
To vobec nezalohujes?
NoReturn
kazda firma asi nevybavuje zamestnancov notebookmy + externymi diskamy a kupovat to z vlastneho vrecka urcite nepotesi
Pavol Bobik
USB kluc? Bezna praca vo firme (dokumenty word/excel apod.) zaberie menej miesta nez jeden film. Na to staci USB kluc. A aby profi grafik ci programator, ktoreho praca zaberie viac miesta nezalohoval (nemal na to), to hadam nie :)
Pridať nový komentár
TOPlist