SK

SimCity: Cities of Tomorrow prichádza 12. novembra

Spoločnosť Maxis oznámila príchod prvého veľkého rozšírenia pre SimCity s názvom "Mestá Zajtrajška". Ak by ste čakali, že konečne nebude potrebovať na hranie pripojenie k internetu, čakať budete márne. Aj na toto rozšírenie bude nutné internetové pripojenie. Prinesie so sebou zopár nových vynovení. Vsadené bude do budúcnosti a to o 50 rokov. Bude miešať doterajšiu verziu s novými možnosťami, technológiami, plánovacími technikami a zmesi katastrof.

 



Jednou z vecí ktorej sa fanúšikovia dožadovali bolo rozšírenie máp čo sa týka plochy. V starších verziách SimCity mali hráči viac priestoru. Ale ani v tomto im Electronic Arts nevyšlo v ústrety tak ako chceli, len upraví možnosť rozširovania mesta smerom nahor. Mestá si môže hráč stavať vertikálne pomocou Multizone MegaTowers.

 

 

Expansion pack pridáva aj nové oblasti, špecializácie miest spoločne s dopravnými metódami. Pribudne aj tzv. "korporácia zla", nazvaná OmegaCo, znečisťujúca životné prostredie a pod. Expansion pack dostal taktiež exkluzívnu katastrofu.

Zdroj: slashgear.com

Add new comment
TOPlist