SK

Apple predstavil iOS 7.0.3

Apple pri príležitosti predstavenia nového iPadu zverejnil aj aktualizáciu pre mobilný operačný systém iOS 7.0.3, ktorý so sebou prináša mnohé opravy chýb.

Ako kalifornský výrobca píše na svojej stránke, aktualizáciu s číslom 7.0.3 je možné hneď bezdrôtovo stiahnuť cez iTunes a nainštalovať. Nová verzia iOS odstráni mnoho chýb, ktoré sa týkajú najmä chatu prostredníctvom iMessage.

iMessage by tak opäť mala fungovať všetkým užívateľom, týka sa to najmä problému s odosielaním správ.  Takisto si môžu vydýchnuť všetci, u ktorých sa objavili príznaky „morskej choroby“. Nakoľko sa  po zverejnení iOS 7 mnohí užívatelia sťažovali na závraty, ospalosť a nevoľnosť. Apple dodatočne umožňuje vypnúť, prípadne minimalizovať efekty, ktoré užívateľom spôsobovali tieto problémy.

iOS 7.0.3 so sebou  prináša niekoľko menších vylepšení, pomocou ktorých je možné si napríklad zriadiť nový generátor hesiel v Safari a vytvoriť si tak jedinečné prístupové kódy k online účtom. Ďalšie zlepšenia sa týkajú stability iWork aplikácií, tiež bol odstránený problém s kalibráciou senzoru zrýchlenia. 

Zdroj: Winfuture.de

Add new comment
TOPlist