SK

Samsung Galaxy Note 5 dorazí do Európy v januári

 
Európski priaznivci juhokórejskej spoločnosti Samsung sa môžu začať tešiť na model Galaxy Note 5. Na starý kontinent by mal podľa predbežných správ doraziť v januári budúceho roku.

Je veľmi čudné, že Európa bola zatiaľ opomínaná čo sa týka spomínaného modelu. Čoskoro by sa táto krivda mala zmeniť. Podľa správ rumunského technologického blogu, gadget-talk, by mali európski predajcovia dostať Galaxy Note 5 do svojej ponuky v prvom mesiaci nového roku.
 
 
Podľa blogu boli tieto informácie potvrdené zdrojom blízkym k vedeniu Samsung Rumunsko, no neexistuje 100% záruka, že sa jedná o dôveryhodnú informáciu. Je však veľmi nepravdepodobné, že by sa ľudia zo spoločnosti rozhodli tak dlho vynechávať kus moderného sveta, kde sú zariadenia Samsung tak populárne. Navyše ak sa jedná o jeden z najlepších produktov, je uveriteľné, že sa ho dočkáme už čoskoro.
 
Existuje aj šanca, že by sa smartfón objavil v ponuke ešte koncom tohto roku. Môže sa stať, že marketingové oddelenie vydá rozhodnutie, ktoré prileje olej do ohňa predvianočnému šialenstvu. Určite by bol model Galaxy Note 5 príjemným prekvapením pod vianočným stromčekom. Nechajme sa teda prekvapiť, čo pre nás Samsung pripravil.
 
Zdroj: techradar
 
Add new comment
TOPlist