SK

WhatsApp má už aj desktop aplikáciu

 
Známa komunikačná služba WhatsApp dostáva konečne aplikáciu pre klasické počítače s operačným systémom Windows či Mac OS.

Známa a veľmi populárna služba WhatsApp pre četovanie a telefonovanie bola dlhé roky spájaná najmä s mobilnými zariadeniami. Niet divu, veď táto aplikácia bola dostupná iba pre smartfóny a tablety s operačným systémom Android, iOS alebo Windows Phone. To sa však dnešným dňom mení nakoľko spoločnosť vydáva prvú WhatsApp aplikáciu pre klasické počítače.
 
 
Jedinou podmienkou aplikácie je, aby ste mali operačný systém Windows 8 alebo novší prípadne Mac OS X 10.9 a novší. Výrobcovia sú pomerne prísni najmä na majiteľov Windows systémov nakoľko starší Windows 7 používa ešte veľmi veľa ľudí no nie je podporovaný. Aplikácia však ponúka povedomé používateľské rozhranie takže používatelia sa nebudú cítiť stratení.
 
Aplikácia tiež dokáže zobrazovať notifikácie priamo na pracovnej ploche a podporuje rozličné klávesové skratky. Umožňuje tiež známe akcie ako nielen výmenu textových správ s priateľmi, ale aj zasielanie fotiek, videí a dokumentov. Nechýbajú ani smajlíky. Pre stiahnutie aplikácie navštívte stránky WhatsApp.
 
Zdroj: phonearena
 
Komentáre (1)
pds
funguje aj pod win7 normálne
Add new comment
TOPlist