SK

Tínedžera zastrelili pri chytaní pokémonov

 
18-ročného mladíka niekto zastrelil pravdepodobne počas toho, ako hral hru Pokémon Go.

18-ročný Jerson Lopez de Leon a jeho bratranec Daniel Moises Picen (17) hrali spoločne hru Pokémon Go v Guatemalskej oblasti Chiquimula. Ktosi zrazu spustil na chlapcov streľbu pričom zasiahol oboch. Starší Jerson zraneniam v nemocnici podľahol, Daniel bol postrelený a je v nemocnici. 
 
Polícia tvrdí, že nie je zatiaľ známe prečo niekto na chlapcov strieľal. Informácie sa navyše rozchádzajú aj v tom, ako sa to celé stalo. Niektoré noviny uvádzajú, že mladici kráčali popri železničnej trati, keď ich útočníci napadli. Iné zdroje zas naznačujú, že chlapci v snahe chytiť pokémona vstúpili na súkromný pozemok čo sa majiteľovi nepáčilo a začal na nich strieľať. 
 
Na mieste streľby bolo nájdených takmer 20 projektilov a polícia teraz hľadá dodávku, ktorú bolo vidieť na mieste činu. Jersonova mama uviedla, že jej syn už ležal v posteli keď mu bratranec poslal správu aby s ním šiel von, nainštaloval si hru Pokémon Go a hral s ním. Ak je to pravda ide zrejme o prvú smrť, ktorá sa stala v súvislosti s touto hrou. Ak je pravda aj to, že hra umiestnila pokémona na súkromný pozemok, ma na smrti mladíka istý podiel aj hra. 
 
 
Komentáre (6)
abc
"Ak je pravda aj to, že hra umiestnila pokémona na súkromný pozemok, ma na smrti mladíka istý podiel aj hra".......co nepoviete, hra ho donutila vstupit na ten pozemok ?
Moralit
Ako deti ešte zrejme nevedeli zistiť vážnosť vstupu na cudzí súkromný pozemok. V niektorých štátoch má vlastník dokonca právo sa brániť zbraňou a to nemuseli vedieť. (Neviem či v Guatemale je bránenie pozemku zbraňou povolené)
m2fizy
Odkedy je 17 rokov stary ludsky potomok ... dieta ?
Cyanide_Power
"Ak je pravda aj to, že hra umiestnila pokémona na súkromný pozemok, ma na smrti mladíka istý podiel aj hra" Nerobte si srandu :D Demencia nepozná hraníc
m2fizy
v USB urcite nepozna ... sam to vidis na "poslednych spravach".
Valentyn
taku deme.....tnú hru mozu hrat iba deme...nti !!!
Add new comment
TOPlist