SK

Huawei spomína „ďalšie dve novinky“ a spúšťa predpredaj P20 Lite

Pred niekoľkými dňami spoločnosť Huawei predstavila smartfón strednej triedy, P20 Lite a spolu s informáciou o spustení predobjednávok potvrdzuje zatiaľ uniknuté detaily.

Huawei P20 Lite, smartfón strednej triedy má 5,84“ FullView displej, duálny (16 MPx + 2 MPx) a predný 16 MPx fotoaparát. Hardvér tvorí osemjadrový procesor Kirin 659 a 4 GB RAM s internou pamäťou 64 GB.

P20 Lite je k dispozícii v troch farbách - Klein Blue, Sakura Pink a Midnight Black. Možnosť objednať si model smartfónu vopred trvá do 1. apríla 2018. P20 Lite je pritom nástupca minuloročného P10 Lite. K dispozícii má batériu s kapacitou 3000mAh a s technológiou rýchleho nabíjania QuickCharge.

V závere správy, ktorá informuje o predobjednávkach však zaujme posledná veta: „Už len pár dní ostáva do odhalenia ďalších dvoch noviniek z radu P“. Možno teda predpokladať, že k predstavenou očakávaných TOP modelov a nástupcov minuloročných P10 a P10 Plus dôjde už čoskoro. A pokiaľ sa potvrdia doterajšie dohady, je sa na čo tešiť :)

Zdroj: TS

Add new comment
TOPlist