SK

Kugoo S1/Pro - pozrite sa na najpredávanejšie kolobežky u nás. Prekvapia vás cenou.

Pravdepodobne ste viacerí čakali novinku o Xiaomi Scooter M365, avšak ako sme zistili, najpredávanejšou kolobežkou na Slovensku je KUGOO S1 - tá je dokonca vo viacerých smeroch lepšia ako M365. Neveríte?

KUGOO S1 má skvelý dojazd 30 km s maximálnou rýchlosťou 30km/h. To čím tromfne kolobežku z dielne Xiaomi je komfortnou jazdou, nakoľko má S1 tlmenie na prednom a čiastočne aj zadnom kolese.

Cena tejto kolobežky je po použití kupónu KUGOOEU konečných 277 eur. Geekbuying posiela túto kolobežku z EU skladu, čiže sa vyhnete akémukoľvek plateniu cla.

S1 disponuje veľkým LCD displejom, ktorý neustále zobrazuje viaceré údaje (rýchlosť, vzdialenosť, čas, silu motora, napätie...)

Na kolobežke sa môžu odviesť ľudia s maximálnou hmotnosťou 120 kg. Kolobežka sa predáva vo viacerých farebných variantoch: čierna, biela, modrá, ružová. KUGOO S1 je samozrejme skladateľná a váži 11kg. Batériu s kapacitou 6Ah sa nabije na plnú kapacitu za 4 hodiny.

Ako vidíte na obrázku, kolobežka sa ovláda pomocou dvoch malých páčiek - jedna slúži na ovládanie plynu, druhá zase na brzdenie.

Ak chcete siahnuť po vylepšenej verzii S1 Pro (plná zadná pneumatika, protišmyková plocha na státie, väčšia kapacita batérie a prenosný vak) môžete ju mať za 315 eur s kupónom KUGOOPRO.

Inzercia

TOPlist