SK

Rok 2016 vašimi očami

Čo vás v roku 2016 zaujalo najviac? Ktoré články a témy mali najvyššiu čítanosť, ktoré vás zaujali najviac?

Najčítanejším článkom v minulom roku bol článok Starý notebook nepatrí do šrotu. Návod ako ho výrazne zrýchliť. Hádam sa kvôli nemu zo skríň vytiahlo pár nepoužívaných notebookov :) 

Druhou najpopulárnejšou témou, pretože druhú a tretiu pozíciu obsadili články na rovnakú tému, zastupovali články súvisiace so Skylinkom. Či to bol druhý najčítanejší článok v roku 2016 publikovaný vo februári, Skylink po roku opäť výrazne zdražuje servisný poplatok!, alebo tretí najčítanejší článok z marca Skylink bude opäť vyžadovať nové karty. Mení sa kódovanie!. A aj piaty najčítanejší článok bol o Skylinku České kanály v Skylinku končia! Končí aj MPEG2! Meníme prijímače.

Nasledoval článok zverejnený len celkom nedávno, článok Honda začala dodávať jej prvé vodíkové auto s dojazdom takmer 600km

Na našej facebook fanúšikovskej stránke najväčší záujem nevyvolal žiaden z článkov, ale upútavka na našu vianočnú tombolu.

A nakoniec na našom diskusnom fóre, najpopulárnejšou sekciou bol nie prekvapivo Bazár (prístup do bazáru je limitovaný na/pre registrovaných užívateľov fóra s najmenej 150 príspevkami vo fóre). Druhou najpopulárnejšou sekciou je Nákupná poradňa. Prvú trojku najpopulárnejšich sekcií uzatvára sekcia Hry a problémy s nimi.

Čo na našich stránkach zaujalo v končiacom sa roku 2016 najviac vás?

Nakoniec nám dovoľte vám popriať zábavný Silvester a šťastný Nový rok 2017 :)

Komentáre (2)
Ján Kisty
už som sa bál, že to nikto neurobí :) Inak, kľudne dajte návrhy, čo chcete v ďalšom roku.
Michal Bajánek
PC.sk dakujem za starost o web a vsetko okolo v roku 2016. Tesim sa na rok 2017 a prajem Vam, nech sa Vam dari
Add new comment
TOPlist