EN

3kg čistého medeného chladiaceho výkonu

Pri vyslovení mena Thermalright sa mnohým určite vybaví top model tejto firmy - procesorový chladič Ultra 120 Extreme. Teraz prichádza aj jeho celomedená verzia.Thermalright patril vždy medzi výrobcov tých najluxusnejších chladičov ktoré sa vyznačovali aj najvyššou cenou a vynikajúcim spracovaním. Pre procesory je stále na vrchole ponuky tejto firmy model Ultra 120 Extreme, ktorý sa dočkal aj špeciálnej čiernej verzie Ultra 120 Extreme Black.

Teraz prichádza Thermalright s limitovanou sériou celomedenej verzie tohto chladiaceho obra, ktorý váži celé 3kg! S dostupnosťou od budúceho mesiaca za cenu 99 dolárov sa na trhu objaví iba 3000 kusov tohto do extrému dotiahnutého chladiča.





Zdroj: Expreview
Komentáre (28)
Vlad7O
?? to bude potrebovat poriadny ofuk a myslim az tak to teplotu neda dole hmm cca urven ako t aninja este som zvedavvy na medeny orochi
Ondro1
Jeden myslel, vymyslel tacky a musel ich talcit...
kremik
ja som len zvedavy kedy im ta med dojde... aj klasicka 120tka potrebuje riadny prievan.. toto bude potrebovat turbinu :D
mmxkiller
a rád by som vedel či sa 3KG udrží na doske... desktopy sú už dávno pasé, teraz má každý doma Tower... či k tomu dajú špeciálne úchytky, ktorými sa pripevní vrch chladiča o zdroj?
hurikan69
V najhorsom sa to odovzda do zberu, ale tie 3kg ma tiez zaskocili. :D
bucala
To mam teraz ako chapat ze Thermalright teraz zacal vyrabat chladice do aut?:))) Ze 3kg a komplet medeny.... no tak to je uz fakt extrem
bongo-man
ten plast okolo AM2 to zlomí.
Vladio5
ako sa hovori komu jebe tomu neodjebe.. ale fakt to mena sa tam hdi ze Extreme..
bborecc
a cena tipujem 4-6 tisíc. si môžu strčiť doprdele
GABO
No tak to je úroven komentárov. Medzi nami to bude stáť ak to vôbec do našich končín príde okolo 3000sk +/- a bude to skôr kúsok pre zberateľov Limited Edition chladičov...;-).
eFatal2ty
3kg?????????????? a to procak vydrzi?? ale chladit bude nanic.
lkuzman
Kusisko medeného a výkonného fetišu :) . Krása, to by bola česť otestovať.
redered
do zberu toto
lacikaboss
oj... v cene je zahrnute aj lesenie?
Memnon
ako chladic to bude isto dobre a hlavne pekne ale ten pridany vykon bude asi nejak ako pri NINJA copper (predpoklad) cize tie 2-3°C o ktore pojde dole to isto nestoji ale je to pekne no radsej Black ediciu :)
bborecc
xigmateky ho aj tak roznesú. či už cenovo alebo výkonovo
pEpinko
Pri sucanych cenach medi a predpokladanom raste je to celkom investicia do buducnosti ;)...
Toman
nanovo som sa zamiloval...!!!
Mikhail
OMG 3Kila medi :OOOOO tak to je uz daco ...ale osobne by som s tym svoju fošnu trapit nechcel :D
Vladio5
med ma teraz kolko kg=70sk?? to by som fakt bral keby am niekto doma tento termalright dam 210sk hned an ruku heheh
k0s3k
ved to utrhne motherboard zo skrine
misho
high end pani, high end, aj keby to chladilo na prdel, uz len ten pohlad do bedne na ten krasny kus mede...aaach....
gogomiro
do zberu s tym a cim skor :) ,ale ne ,no podla mna 3kg je na dosku dost,a neverim ze to bude mat velky ucinok na teplotu procesora 2-3 stupne viac tomu nedavam. a pokial dobre viem tak medi je malo,ci Thermalright ma svoje naleziste :)
miseno
misho, myslím že po roku by ťa ten krásny pohlad rýchlo prešiel, meď velmi lahko oxiduje a ked oxiduje tak do tmavo zelena. Po roku je chladič z leštenej medi, tmavy a škaredý. Aj ked prvých pár mesiacov je to naozaj krása.
sohoenter
Cu lahko oxiduje? Kamo toto co vidis na kostole je vystavene vonkajsim vplyvom, teda kysle dazde, smog a po 3 rokoch to zelene nie je a take strechy vydrzia viac ako 150 rokov preto sa pouziva med aby to nebola zalezitost na vymenu po kazdych 10tich rokoch. A chladit bude nanic? Ved med super vodive vlastnosti, ci uz elektricke tak tepelne preco sa tak asi vymeniky robia z medi?
darko
clovek zacina lutovat ze presiel na vodu :)
Bdurex
@to darko: asi tak :D
PeRi
Podľa tohto http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=201843 váži 1.8Kg ....
Pridať nový komentár
TOPlist