EN

Kvalitne "pretočená" nová GTX260 od Zotac-u

Firma Zotac, ktorá sa venuje výrobe grafických kariet a základných dosiek výhradne s čipmi nVidia, predstavila okrem štandardnej aj celkom slušne pretaktovanú GeForce GTX 260.Ako už vieme, nová GeForce GTX260 sa dočkala zvýšenia počtu shaderov z 192 na 216 a TMUs z 64 na 72. To by malo priniesť 5-10% zvýšenie výkonu a zároveň lepšiu pozíciu v konkurencii s Radeon-om HD4870.

Zotac uviedol na trh okrem štandardnej verzie aj svoju pretaktovnú s prívlastkom AMP, karty s 216 shadermi rozoznáme podľa pomenovania GTX 260 s pridanou číslicou "2" nad označením.
Chladenie zostáva referenčné, aj po pretaktovaní teda postačuje a opäť sa potvrdzuje, že je dobre navrhnuté a výrobcovia nemusia siahať po iných riešeniach aby uchladili svoje OC verzie.

V balení kariet GeForce GTX260 od Zotac-u nájdeme aj veľmi populárnu hru Racedriver GRID.







Zdroj: tlačová správa
Komentáre (6)
Genyus
Radšej by sa mohli podobne pohrať s GTX280, to by bola ešte len "hrubá sila" :) inak pekne pekne, Zotacu to v poslednom čase ide, škoda že sa na slovensku dosť ťažko dajú zohnať
K0S3K
aj tak sa to cenovo neoplati lebo zotacy dost stoja... to je len tak na pochvastanie...
sohoenter
Je vlastne tato revizia 260 vyrabana 55nm? Lebo rumors pred reviziou vraveli ze sa vude menit aj vyrobna technologia, alebo sa zmenil len pocet shader a TMU?
danielsatko
KVALITNE PRETOCENA?????????????????? to si snad robis srandu sak na taketo takty by to pretocil aj moj 10rocny synovec ak sa ti toto zda kvalitne pretocene nemas na pretaktovani.sk co hladat LAMA
Mikhail
OMG ved hned na neho neutoc myslel to v dobrom sakra....a urcite vv tom zmysle ze ak si pozries niektore kartyktore su pretaktene o 30Mhz.tak je to naozaj kvalitne pretocene...:)takze klideeek:) nie sme v parlamente ;-)
robertoss
ejha zobral to nejak zhurta....pravda mikhail pravda...
Pridať nový komentár
TOPlist