EN

Thermaltake Element V Nvidia Edition skrinka

Spoločnosť Thermaltake predstavila novú skrinku podľa moderného trendu sitka na rezance, a to v špeciálnej nVidia edícii. Bola pripravená práve pre nové Fermi karty v spolupráci s nVidiou.Element V Nvidia je s rozmermi 532x220x537 mm takmer rovnaká ako každá iná skrinka na trhu. Odlišuje ju ale hmotnosť cez 14 kg. Je ladená do čierno-zelenej kombinácie a po dizajnovej stránke vyzerá naozaj zaujímavo. O zelenú farbu sa starajú najmä podsvietené ventilátory, dva 12 cm vpredu a jeden vzadu. Na vrchu jeden s priemerom 20 cm a ďalšia rovnako veľká voľná pozícia a na boku vrtuľka s priemerom 23 cm. Jednoducho celkom slušná klimatizačná jednotka. Navyše je dizajnovaná pre maximálnu účinnosť chladenie pri zapojení troch alebo štyroch kariet s jadrom GF100 do SLI, čomu napomáha aj špeciálny vzduchový tunel.



Na prednom paneli toho nájdeme celkom veľa. Päť 5,25 palcových pozícií a na vrchu panel so štyrmi USB portami, jedným eSATA a jedným audio konektorom. Poslednou položkou na zozname je zabudovaný regulátor otáčok pre ventilátory. Pri ich počte určite bude užitočný. Sama nVidia samozrejme túto skrinku vychválila a jednoducho nenájdete nič lepšie pre svoje nové GeForce GTX 400.

Skrinka sa do obchodov dostane v priebehu apríla. Cena zatiaľ žiaľ nie je známa.

Zdroj: TCMagazine
Komentáre (16)
landrower
az na to zelene posdsvietenie v pohode :)
sidopd
Tak to sa moc nevydarilo, mali by ju predávať radšej bez bočnice a s 1/2 metrovým fanom v predu.... (je to humus a šmejd) ....
nahalemi7
Mne sa naopak paci bral by som ju ale vnutro vylucen cervene :) ale taka mala pdopora nvidie :D
darko
humus
sidopd
No ako majiteľ veľa vecí od Tt viem,že je to nič moc kvalita a tá case je moc sitko... Čiže neviem si predstaviť ten hukot,keď tam budú hučať 2,3 alebo dokonca 4 kusy GTX 400... Jedine žeby pribalili stavebné slúchadlá k tejto skrinke... :)))
djmark
o tom hukote máte pravdu "pojazdná zbýjačka" :D
W0Lf
ak si niekto kupi GTX 480 + SLI , tak neverim ze by ich ma na stock chladicoch , ktore su "slabe" :) Urcite si da vodnika , alebo ten chladic thermalright GTX 480 + na to niaky 92 / 120 vetrak. A vetraky v tejto skrinke tiez nemusia bezat na max otacky , ked mate dobry fan s vysokym prietokom vzduchu tak postacia aj 1000/1100 otacok + vetrak na bocnici 230 mm staci na to , aby uchladil GTX 480 v SLI.. Pohoda.
zodiaq
Myslim ze niekto kto ma peniaze na 2x GTX480 si nebude kupovat skrinku od Thermaltake...
thrax12
nieje skareda, celkom pekna, naboku keby je vescie sklo, ten fan mohli posunut viac dozadu a spravit to podobne ako Coolermaster CM 690 Nvidia, aby bolo vydno to hlavne, hentake male sklicko je fakt male :)
thrax12
a este doplnim, ked sa na nu zadivam, je dost podomna CM 690 nvidia, sam ju mam a ked dam dole vrchny krit, tiez tam ostane kusok ako na tejto bedni a hore ten plech na fany je to iste skoro, a este aj ten predok, nieje trocha zasunuty ako na CM690 ale je rovny, a boky predku tiez ako CM690 Nvidia, len trocha vycackane a dane tam par novych veci, taky je moj nazor :)
amd_sk
Fuj, skarede
klaboor
derava jak reseto....neviem ci by som nenarusil airflow kebyze si v lete pustim ventilator na seba :D + hluk z vnutra a prach
klaboor
je to OT ale ma to nieco k teme http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=nVidia_Grill.jpg :D
bliss
No hnus.Až moc deravé.Tt - nie moc tiché skrinky + nVidia SLI hluk ( no water )...no neviem neviem...
window
<p>Nike Toki ND Medium – Grey Blue Sapphire</p> <p>The <strong><a href="http://www.hijordan.com/air-jordan-1-c-1.html">nike jordan 1</a></strong> has been seeing plenty of action as of late, and just off the heels of the release of the black / volt colorway, <strong><a href="http://www.hijordan.com/air-jordan-4-c-4.html">nike jordan 4</a></strong> has released a new version to select accounts including 21 Mercer Street. This time around, the unique design sports a grey nubuck upper along with white and <strong><a href="http://www.hijordan.com/air-jordan-5-c-5.html">nike jordan 5</a></strong> blue accents, including the piping, shoe lacing holes, and midsole ribbing. How doe these compare to past colorways we’ve previewed?</p> <p>&nbsp;</p>
juicy couture outlet
Thermaltake Element V Nvidia Edition skrinka | pc.sk [url=http://www.juicycoutureoutlet-2012.com/]juicy couture outlet[/url]
Pridať nový komentár
TOPlist