EN

Beta verzia Windows 7 Service Pack unikla na web

Oficiálne by sa prvá beta verzia mala dostať do obehu niekedy v júni, ako to už býva zvykom, "zohnať" sa dá už skôr.Pre mnohých skeptikov je práve prvý Service Pack pre operačný systém od Microsoftu tým, na čo čakajú kým novinku vyskúšajú. SP1 pre Windows 7 však nebude nič, čo by systém nejak výrazne menilo či zlepšovalo - okrem aktualizovaného klienta Remote Desktop (vzdialený prístup) bude obsahovať hlavne balík doteraz vydaných aktualizácií. Očakáva sa však aj zahrnutie podpory USB 3.0 či nejaké, zatiaľ nešpecifikované zmeny pre WiFi a Bluetooth.

Na web unikla len nedávno skompilovaná (27. marec) beta verzia tohto opravného balíka. Jeho ID číslo je "6.1.7601.16537.amd64fre.win7.100327-0053", v priebehu pár hodín už zaplavil torrent portály.
Inštalácia má byť omnoho rýchlejšia ako u predošlých Service Packov, treba však vziať do úvahy aj beta status tohto balíka. Finálna verzia sa očakáva približne v septembri.





Zdroj: Geeksmack
Komentáre (8)
lil_b
ja som zatial s win7 x64 maximalne spokojny, ani žiadny sp vyhladavať asi nebudem... pokial nepôjde o naozajstny vylepšuvak
w3r1k
tusim by tam malo byt nove prostredie v cmd
Eddward
to w3r1k: tusim to s tym novym cmd bol fake :-/ ale vyzeralo to pekne :)
makroelektro
windowsu nepomôže ani sp 666
skype3x3
heh, akoze nic v zlom ale betu sp si nedam :D:D
snap
asi tak... unikla aby mali viac beta testerov :) normalny clovek by si asi nedokonceny opravny balik nikdy nedal :)
marcell
az tak odvazny nie som aby som to skusil :)))
thagad
stavim sa, ze RTM verzia bude to iste ako teraz beta.. netreba sa bát ;)
Pridať nový komentár
TOPlist