EN

Scythe Kama Connect Plus - dievča pre všetko

Scythe nevyrába len chladiče procesorov, sem-tam pustí do predaja aj nejaké to zaujímavé príslušenstvo - ako je napríklad Kama Connect Plus. Čítačka kariet kombinovaná s USB hubom a s možnosťou pripojenia S-ATA, 3,5" a 2,5" P-ATA pevných diskov.Kama Connect Plus od Scythe je multi-adaptér pre pripojenie viacerých typov pamäťových úložísk a zariadení. Medzi kompatibilnými formátmi pamäťových kariet nechýbajú snáď žiadne moderné štandardy (aj vrátane microSDHC napríklad), pripojiť možno aj ďalšie dve USB zariadenia (či sú porty napájané Scythe neuvádza) a pevné disky či optické mechaniky k rozhraniam S-ATA, P-ATA (2,5" a 3,5").



V balení sa nachádza aj napájací kábel so 4pin konektorom pre P-ATA disky a mechaniky, bonusom je, že Kama Connect Plus vie pracovať zároveň s dvojicou diskov - cez P-ATA a S-ATA súčasne. K PC sa pripája USB 2.0 rozhraním. To bude zrejme jediná slabina tohto zariadenia, novšie rozhranie USB 3.0 alebo eS-ATA by podstatne pridalo na prenosových rýchlostiach.

Predpokladaná cena je približne 30€ (bez DPH).



 
Komentáre (14)
nightlight
:D
TinoArts
Dievča bolo zrejme myslené ako krabička plná Female portov = samičiek = dievča. :)
djmark
také niečo potrebujem
mahony
nemam rad ked je trafo vacsie ako zariadenie ktore napaja, inak dobry napada na združenie datovych periferii
landrower
mahony, radsej by si mal male nekvalitne ktore by to prepalilo co :D
vacropoli
pochybujem že to je trafo :)
n0vIc3
A čo iné by to bolo....tiež to nemám moc rád.....velké neznamená kvalitné :)
patro16
n0vIc3 pocul si uz take, ze impulzny zdroj?
shajek
alebo inak povedané spínaný zdroj :) takže podla vás dvoch je aj v počítači trafo väčšie ako procesor ? :D nenehajte sa vysmiať a rozober si nabijačku na telefón ... a uvidíš to TRAFO :)
vacropoli
:) v tomto sektore je trafo zbytočnosť pretože to aj tak potom treba stabilizovať čo rapídne znižuje účinnosť resp. ak by stabilizácia bola len veľmi jemná tak by to hroziť nemuselo, ale potom napetie pri záťaži klesá a to si takisto nemôžu v tejto technike dovoliť, predstavte si 500W zdroj na spôsob toroidu+príslušná stabilizácia veľkosťou by to celkom aj mohlo byť to isté ako teraz a zdroj by to bol určite kvalitnejší a odpadlo by mnoho problémov ako je to pri spínaných zdrojoch :)
lacikaboss
stavim sa, ze trafo v tom impulzaku je :P
vacropoli
to nieje trafo ale šmejd :)
vacropoli
a to dievča je kde? :DD
window
<p>Nike Toki ND Medium – Grey Blue Sapphire</p> <p>The <strong><a href="http://www.hijordan.com/air-jordan-1-c-1.html">nike jordan 1</a></strong> has been seeing plenty of action as of late, and just off the heels of the release of the black / volt colorway, <strong><a href="http://www.hijordan.com/air-jordan-4-c-4.html">nike jordan 4</a></strong> has released a new version to select accounts including 21 Mercer Street. This time around, the unique design sports a grey nubuck upper along with white and <strong><a href="http://www.hijordan.com/air-jordan-5-c-5.html">nike jordan 5</a></strong> blue accents, including the piping, shoe lacing holes, and midsole ribbing. How doe these compare to past colorways we’ve previewed?</p> <p>&nbsp;</p>
Pridať nový komentár
TOPlist