EN

Vyšla nová verzia prehrávača Media Player Classic - Home Cinema

Veľa opravených chýb, aktualizované knižnice a mnoho iného.

Jeden z najlepších multimediálnych prehrávačov Media Player Classic - Home Cinema, známy predovšetkým výbornou podporou hardvérovej akcelerácie, dospel do novej verzie v1.5.0.2827. Je to za január už druhá aktualizácia, no predtým bola najnovšia verzia ešte zo septembra 2010. Od tej doby sa nakopilo veľa noviniek a opráv chýb.

Spomedzi nich môžeme spomenúť napríklad opravu pádu programu na SandyBridge procesoroch, vyriešenie problémov pri rýchlom prevíjaní s H.264 dekóderom, aktualizáciu FFmpeg a iných knižníc na najnovšie verzie, niekoľko zmien pre DVB príjem či mnoho opráv chýb. Kompletný zoznam nájdete na tejto stránke.

Dostupná je ako 32-bit, tak aj 64-bit verzia programu, stiahnuť si môžete inštalačku alebo iba ZIP archív.

 

Media Player Classic - Home Cinema 32-bit  ZIP Inštalácia

Media Player Classic - Home Cinema 64-bit ZIP  Inštalácia

 

Komentáre (7)
snap
lubim tento prehravac :)
mano8
k-lite kodec, neni o com...
Gudas
Kodeky som nepotreboval inštalovať už pár rokov :)
Ghost
Plne suhlasim! Toto je jeden z naj (a podla mna naj!) prehravac momentalne. Kodeky uz nepouzivam asi 2-3 roky a plna spokojnost. Aj tak mi len vecne zasvinili system. A uplne najhorsie su tie "packy" obsahujuce kopu zbytocnosti. Kto raz vyskusa MPC HC, nic ine nepotrebuje.
Eddward
lol v tejto verzii mi ide doposial najlepsie prehravat 720p HD video na Atome N450 :) Povedal by som, ze sa uz na to da aj pozerat, akurat je to obcas spomalene a vypadne na sekundu zvuk ale lepsie ako ked to doteraz vkuse sekalo :) Este ked trosku popracuju mozno to pojde dobre.
Kicker
Najlepší prehrávač aký poznám ^^
Archon
no ja mam MPC + FFDshow a MPC HC nepouživam vlastne len kvôli tomu že mi tam strašne vadi to play stop čo je hore v rohu , keď niečo robim s videom . a ešte ako + mi Radeon 5770 robi na druhom monitore čiari , keď davam akceleraciu videa cez graficku kartu (či to je Flash 10.1, VLC alebo MPC HC , vždy to robi , ešte mam 10.9 cata.) a je to fakt neprijemne vidieť ako vam preblikuju čiari na druhom monitore , keď pozerate video keby ste vedeli ako vypnuť to zobrazovanie STOP, PLAY, FORWARD , atď tak to pls napište :)
Pridať nový komentár
TOPlist