EN

Testovací kit procesorovej novinky od AMD v redakcii!

Do rúk sa nám pred malou chvíľou dostal nový procesor od AMD, na ktorý už všetci netrpezlivbo čakajú.

Síce veľmi neskoro, ale predsa - do redakcie dorazil testovací kit procesora a základnej dosky "FX Sample kit". Nakoľko musíme o detailoch mlčať až do stredy rána, dovtedy si musíte vystačiť len s informáciou, že sme začali testovanie. Prípadne si môžete prekutrať internetové fóra a prečítať nejaké tie špekulácie.

So najvýkonnejším modelom procesora FX poslala spoločnosť AMD aj základnú dosku Asus Crosshair V Formula, ktorá je jednou z najlepších pre AMD platformu vôbec.

Držte nám palce, púšťame sa do čerstvej inštalácie Windows 7, všetkých benchmarkov a varíme konskú dávku kávy :-)

Komentáre (11)
passco
Skoda ze aspon rozbalena krabica nebola :D
Adrian11
yeah men ! som zvedavý :)
jk2
Tak chalani, riadne to prevetrajte :-), vľava, sprava, zhora, zdola, nech je čo čítať. Teším sa na poriadny článok a prihovarám aj za zaradenie Cinebench R10 do testov :-). Tiež ma zaujíma funkcia turba pri vyťažení len jedného jadra, jedného modulu a všetkých modulov, ako aj porovnanie s Denebom a Thubanom.
stefan222
mna by zaujimalo kedy vyjdu u nas a ake budu ceny
tripper23
prijemnu zabavu
DeerDance
no uz sa co to objavilo na webe, vyzera ze to nakoniec to predsa len bude "a man with a shovel" namiesto buldozera http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=352045
davison
Tak som zvedavý ako to celé dopadne, aj keď všetci asi už viac-menej tušíme... Ale konečne nech je to oficiálne, aby sme vedeli na čom naozaj sme. Všetky tie špekulácie celé leto už mi strašne lezú krkom.
jk2
Keď si zoberieme, že si to niekto môže pichnúť do dosky v ktorej mu dnes beží nejaké to dvojjadro Phenom II, alebo aj nižšie taktované štvorjadro Athlon II X4, Phenom II X4 (napr. 810-ka), tak to že si tam bude môcť zachvíľku "usadiť :-)" Bulldozer je super bonus. No nie ?
LordKJ
Ako vidim ten vykon , tak super bonus , pichnem si tam drahsi horsi CPU :D
bledos
myslim, ze to dopadne presne tak ako s iPhonom5, vacsina bude sklamana, ale vsetci budu nakoniec radi, ze tu nieco je :)
multieder
Pridať nový komentár
TOPlist