EN

Hra pre Atari vydražená za $33000

Dražiteľovi menom Harv Bennet sa podarilo vydražiť hru pre Atari 2600 za neuveriteľné peniaze.

Pred niekoľkými týždňami čítal Harv Bennet Atari blog kde zistil, že hra ktorú vlastní je jedna z najvzácnejších hier pre konzoly vôbec a také sa v aukcii predávajú za tisíce dolárov. Hra s názvom Air Raid bola jediná, ktorú vydal vydavateľ Men-A-Vision a taktiež aj veľmi málo distribuovaná čo z nej robilo skutočne raritný kúsok.


Harv Bennet našiel prachom zapadnutú hru vo svojom podkroví a tak si povedal, že ju skúsi vydražiť aby získal nejaké peniaze. Hra bola s pôvodným obalom, kazetou a manuálom a navyše vôbec neporušená. To robilo z jeho hry jediné známe kompletné balenie a tak sa rozhodol ju dať do aukcie. Cena sa rýchlo dostala na $17 000 ale ako to už býva v aukciách v posledných chvíľach vyletela vysoko hore a ustálila sa na sume $33 433.

Bennet sa vyjadril, že peniaze použije na opravu domu jeho dcéry. Aj takto môže vyzerať vianočný darček, trochu predčasný ale o to radostnejší.

Zdroj: vr-zone.com

Komentáre (2)
Frosty
ja mam empire earth 1 collectors edition za 50 000eur nekto nechce ?
SUBOSVK
ja mam cele PC s kazetakom + turboboost 2x Joystick a vela hier napr karate,zaby,space invanders nikto nechce?cena dohodou :)
Pridať nový komentár
TOPlist