EN

Prémiove chladenie pre prehriaté notebooky

Nová chladiaca podložka pod notebook Aeolus Premium je vylepšeným nástupcom obľúbeného modelu Aeolus.
Model Premium ponúka nové funkcie a od bežných plastových podložiek sa líši výnimočne elegantným dizajnom z brúseného hliníku. Podložka Aeolus Premium je dostupná v dvoch rôznych verziách: čiernej a titánovo šedej.

U starších, preťažených notebookov, notebookov s upchatými ventilačnými prieduchmi a u mnohých nových modelov, ktoré ponúkajú vyšší a vyšší výkon v stále štíhlejších telách, je častým problémom prehrievanie. Niektoré časti základní notebookov sú tak nepríjemne horúce a integrované vetráky hlasno bežia na najvyššie otáčky, aby vykompenzovali vznikajúce teplo. Nová chladiaca podložka Aeolus Premium spoločnosti Enermax predstavuje elegantné a efektívne riešenie problematiky chladenia notebookov. Podložka umožňuje užívateľovi plynule nastaviť otáčky vetráku presne podľa aktuálnej potreby. Jej otvorené dno zároveň zaručuje neustály prívod dostatočného množstva čerstvého vzduchu.

Dokonalý tvar a maximálny komfort

Ako vždy sa spoločnosť Enermax sústreďuje na to, aby jej produkty ponúkali ako efektívny výkon, tak štýl, vysokú kvalitu a spoľahlivosť: brúsený hliníkový povrch chladiacej podložky je dostupný v dvoch prevedeniach – v čiernej a v titánovo šedej. Model Aeolus Premium tak dokonale ladí s elegantným dizajnom najnovších notebookov. Kruh 15 LED diód jemne ožaruje spodnú časť notebooku chladným svetlom; osvetlenie je možné v prípade potreby ľahko vypnúť. Aeolus Premium je naviac navrhnutý tak, aby užívateľom poskytoval pohodlie a to aj pri dlhšom používaní, čomu napomáha mierny náklon podložky a praktická podložka zápästí. Naviac je táto chladiaca podložka vybavená prídavným USB portom pre pripojenie klávesnice alebo myšky.

Podložky Aeolus Premium budú dostupné od budúceho týždňa za výrobcom doporučenú maloobchodnú cenu 44,90 € (vrátane DPH). V ponuke sú dve farby: čierna a titánovo šedá. Technické detaily a snímky nájdete na adrese: www.enermax.co.uk/aeoluspremium.



 

Zdroj: tlačová správa

Komentáre (8)
snap
neviem ja som zastanca passivneho chladenia bookov...
haselhof
pasivne chladenie notebookov? o tom som v zivote nepocul. dufam, ze nemyslis zdvihnutie zadnej strany kusom biedneho plastu alebo kus handry s chemikaliou vo vnutri
mano8
zaujimala by ma efektivita toho chladenia, a hlucnost ventilatora pri rôznych otackach, ako aj jeho prietok vzduchu..
lepermessiah
celkom fajn konkurencia pre Zalman NC-3000U, akurat nema USB hub no..ale ma to modry fan, ou je :)
shajek
to beres ako pozitivum ??? ze ma modry fan ? .... kam to speje dnes ... to je najvacsie negativum tohoto produktu
Kublajz
V tom ou je cítim iróniu a nie obdiv.
landrower
no tak za 45 eur to je dost overkill... radsej nejakeho celohlinikoveho cooler mastra za dvacku...
stefan222
no a clovek to ma nosit so sebou? notebok potom straca tu svoju mobilitu. aj ked nehovorim ze moze to uchladit o trochu viac. kamos mal zalman a podla everestu mu to pomohlo o 5°C
Pridať nový komentár
TOPlist