SK

Samsung ukázal 18,4" tablet!

Viete si predstaviť 20 palcový tablet? Samsung áno.

Pred nejakým časom sa objavili špekulácie, že Samsung pripravuje megatablet s 18,4“ obrazovkou. Správa sa dementovala tvrdením, že má ísť o 8,4 či 9,4“ tablet. Samsung ale skutočne nový Galaxy View predstavil.

Galaxy View označený ako SM-T670 by mal mať FULL HD panel o veľkosti 18,4“. Panel bude opäť typu AMOLED avšak PPI bude len na úrovni 120. Zobrazovacie body budú tak asi poriadne viditeľné. Zariadenie má poháňať Exynos 7580 s taktom 1,6GHz (ide o osem jadro). SoC bude sekundovať 2GB pamäte RAM a interné úložisko má mať kapacitu 32GB. Tablet má mať batériu s kapacitou 5700mAh.

Neznámou sú ale oba fotoaparáty. Tablet má byť prémiový produkt a určený zrejme pre firmy. Neznámou je taktiež použitý operačný systém, vzhľadom na použitý SoC pôjde pravdepodobne o Android. Dostupnosť a cena je taktiež neznáma.

Nový tablet sa zaradí medzi najväčšie tablety na trhu. Väčší je len napríklad Nabi Big Tab 20" resp. Nabi Big Tab HD24, teda aspoň v prípade, ak si odmyslíme televízory s dotykovou obrazovkou. 

Zdroj: androidpolice

Komentáre (2)
Lyzicka
20" Panasonic Toughpad 4K je trhu uz asi rok... a vykonovo je niekde uplne inde ako nejaky SoC
benderFEI
a zajtra tu je 12,9" ipad... no ale kym samsung ho primarne chce urcit pre filmy a zabavu apple pojde do profesionalneho vyuzitia s 3d force touch v grafike...
Add new comment
TOPlist