SK

Skylink sprístupnil HBO pre všetkých zákazníkov. Môžete získať aj HBO GO

Satelitná televízia Skylink opät sprístupnila HBO pre svojich zákazníkov.

Skylink sľubuje až 72 hodín televíznej zábavy. Služba by mala byť dostupná od 23.10. od 6.00 ráno až do 26. októbra 6:00. Stanica bude dostupná všetkým zákazníkom Skylinku s platným servisným poplatkom a zákazníkom s predplatenými základnými alebo prémiovými balíčkami. HBO ponúkne napríklad Mamon – 6 – dielny thriller, ktorý sa točí okolo privatizácie fiktívneho energetického gigantu Central Enregy. Skylink okrem toho sľubuje seriál LOFT či Darca.

Okrem toho môžete získať do konca roka HBO Go zadarmo. Služba bude dostupná pre všetkých, ktorí sa zaregistrujú na stránke seriálu Mamon. Treba však povedať, že bezplatné HBO GO bude obmedzené, nebude tak k dispozícií celý obsah.

 

Parametre pre naladenie programu HBO HD:

Satelit:    

Astra 23,5°E

Kmitočet:

12 207 MHz

Polarizácia:

Vertikálná

FEC:

5/6

Symbolová rýchlosť:

27 500

Norma:

DVB-S2 / 8PSK

Pilot:

ON

 

Zdroj: Skylink TS

Komentáre (5)
Netreba
A skylink chce aby som sa radoval, alebo plakal? :D, iba blbci budu platit skylink, ludia, ktori rozmyslaju, si daju rusku zdielacku, alebo televiziu od ineho poskytovatela, skylink je len jedna banda nenazrancov, ktori nikdy nebudu mat plnu penazenku, a Vy im aj nadalej budete naplnat penazenku.
cosso
Prosim ta ohladom todo ruskeho zdielania. Pocul som o tom ale v tychto veciach som lama mohol by si mi poskitnut nejaky link alebo navod ako by som si to poriesil?
jojok
Bande v skylinku a celému vedeniu a zlodejskym manažérom plus tým čo to vlastnia nedám už za robyt stoj čo stoj.
s
Pomozete mi niekto ako sa tam registrovat pomocou toho kodu? Dik.
s
No registroval som sa cez mail normalne.. ale ked chcem pouzivat platene sluzby da sa to nejako zaplatit? Nechcem robit zmluvu s operatorom iba zaplatit poplatok a pozerat. Kludne aj na viac mesiacov do predu.
Add new comment
TOPlist