EN

Koľko bude stáť Windows 8 po 31. januári?

Na konci tohto mesiaca končí akcia Microsoftu na nový Windows 8. Ceny sa výrazne zvýšia.

Hneď od oficiálneho uvedenia Windows 8 na trh nastavil Microsoft veľmi príjemné ceny za upgrade verzie. Používatelia môžu prejsť napríklad z Windows 7 na „osmičku“ za 29,99€ využitím on-line verzie, prípadne si kúpiť inštalačné DVD za 59,99€.

Tieto ceny však platia už len pár dní, po 31. Januári si Microsoft vypýta za svoj nový operačný systém viac. Na oficiálnom blogu to oznámil Brandon LeBlanc z Microsoftu.

Kým cena v amerických dolároch za upgrade verziu na Windows 8 Pro stojí teraz 39,99USD, po novom bude stáť až 199,99USD (5-násobný nárast). Upgrade na menej vybavenú verziu Windows 8 (bez Pro) bude stáť 119,99USD (3-násobne viac ako Windows 8 Pro v súčasnosti). Kto by si chcel neskôr dopriať aj ďalšie funkcie obsiahnuté v Pro verzii, zaplatí 99,99USD. Nákup Windows 8 Pro sa tak predraží o takmer 20USD.

Dnes ešte stále bezplatne ponúkaný balík Media Center Pack bude od februára stáť 9,99USD.

Tí, ktorí si v čase do 31. Januára kúpia počítač s Windows 7 a budú chcieť prejsť na Windows 8Pro, môžu využiť ponuku za 14,99€.

Pre tie prípady, kedy si postavíte počítač sami, potrebujete využívať Windows 8 vo virtuálnom počítači alebo chcete inštalovať systém na druhú partíciu disku k inému systému, ponúka Microsoft tzv. „System Builder“ verziu, ktorá je dostupná u všetkých predajcov počítačov za cenu bežne niečo nad 100€.

Komentáre (8)
cimo19
Pouziva tu vobec niekto osmicku? ste s nou spokojny?
MartinRazer_SVK
Asi mesiac a zatiaľ bez problémov a som s nou spokojný. Metro vidím len pri zapínaní PC a keď sa vyskytne niaky problém a tlačítko štart mi niak nechýba len na začiatku kým som nezistil kde sa veci ako ,,ovladaci panel,spustit,atď nachádzajúcu jediná vec čo mi vadí je vypínanie ktoré je dosť zdĺhavé (myslím umiestnenie tlačítka vypnúť) čo sa tyká rýchlosti pri zapínaní tak tam je výrazný rozdiel oproti w7 a to nemám SSD. Za mňa môžem len odporučiť :)
TheoWalcot
pls tell me it worked correct? I dont prefer to sumit it once more if i wouldn't have to! Both the blog glitced out or i am an idiot, the 2nd choice doesnt shock me lol. thank you for an excellent weblog!
prudak
Mám doma 6 počítačov dokopy a len na jednom mám tú 8mičku aj to ju len skúšam aká je a zatiaľ sa mi nepozdáva trištvrtina driverov na rozličné zariadenia nepodporuje nedajú sa ani nainštalovať čo sa týka Myšky tak som ju ani nespojazdnil musel som pripojiť myšku na ktorej netreba inštalovať žiaden driver.
pEpinko
Tak to neviem aky nekompatibilny HW pouzivas, ale u mna zatial vsetko v poriadku a som v podstate velmi spokojny. Vadia mi iba tie dlazdice, ale tym sa da lahko vyhnut, len treba na vsetko asociovat desktop aplikacie. Za tych 30€ by som nevahal znova ani minutu. A vlastne, to ku ktorej myske treba ovladac? Mne zatial vsetky fungovali aj s default ovldacom.
kavoros
Mne dokonca fungovala zabehnutá inštalácia z AMD desktopu na Intel noťase. Všetko si WIN naťahal, čo ma celkom milo prekvapilo... A to, že nejaký exotický výrobca nespraví driver na nový systém nie je chybou systému. Ale určite to nepoteší...
OleviaConrad48
Excellent post. I was checking constantly this weblog and I'm impressed! Extremely helpful info particularly the ultimate part :) I deal with such information much. I was looking for this certain information for a very long. Thanks and best of luck.
RingKingKong
Célébrité perruques entre progressivement dans la date d'acceptation de la présente affaire, si les gens essaient de comprendre un ascenseur supplémentaire de leur cheveux. Cela peut être acheté par des morceaux de vrais cheveux, de ressources en ligne, tout en regardant la mise en œuvre de la stratégie d'approvisionnement lorsque plus de trois finition. Ceci donne au client une parfaite des techniques d'appariement il ou elle receading cheveux (geheimratsecken) ainsi qu'un formidable d'améliorer leur confiance en soi, regarder à l'intérieur du cheveu.
Pridať nový komentár
TOPlist