SK

Add new comment

Ee

Nor, si trapny. To neno ziadna ruska propaganda ale pravda! Na vsetko co alniecka nemaju argumwnt alebo nemaju dokaz napisu ze je to propaganda. Eset spolupravuje s cia, to je fakt. Poloticky eset je v jednom tandeme s pentou. To je tiez fakt. Kto je slepy a nevidi tak je ovca voli ps spolu a zaludov od kisku. Aj to je fakt. Ps spolu ma vraj spickovy predvolebny program ale skutocnost je ze chcu odovzdat sk do ruk eu a obmedzit jeho suverenitu a to je fakt ak si ich rpogram zanalyzujes.
Je super ze zakazu prieskumy lebo ich agentury krivia. Podla objednavky aj toho kto je majitelom tej agentury. Noze sa zamysli kto je v akej skupine s prieskumnou agenturou? A palacova proncezna soroslejdy (a to je tiez fakt, ak bere cely zivot od jeho nadacie via iuris tak ke nim platena cez osf od Sorosa co ju doruje a je to fakt). A ak ti to mestqci aj sam george sa priznal pre uk dennik co ma s caputkou nasou pezinkou babkou. Soros lejdy.
Toto je na dlhu debatu.

Zial ale ked taky ako ty veria tomu, co vidia v makize a beru to ako "fakt" tak krivenie nazoru je okej. Alebo rtvsky. RTVS je ako zioTV, kazdy druhy den holokauza (ahhh holokauza nasa kazdodenna...) alebo markiza ktoru ma cme. Snad nemusim pisat aky je to vlasnik ze... Takze toto su nase tzv objektivne media?

Nebud smiesny

Vdaka takym ovciam co neoveruju informacie bude suverenita prec navozeny migranti na sk zbedaceni ludia. Lebo ps spplu zalude atd.

Veru zlaty komunizmus kiez by tu bol nazad. Ista praca byty socialne vyhody a najma kazdy si je rovny. Neni podvodnik vacsi od druhého ktory zdiera tretieho a vsetci zbedacuju a zotrocuju pracujuci lud! K tomu drogy kriminalita co prisla zo zapadu po prevrate v 89. Teoly a buzenti a ich "prava" po novom uchylaciky a prasaciny pedofilmeho dennika sme, n, ps spolu sas obhajoba atd atd...

Internacionála, je ludstvu novy zrod. Posledna borba vzplala, dajme sa na pochod! Uz vstava robotnik i rolnik uz vstava strana velika. Novy raz pride sveta zivot volny Zem vsetkym ludom sluzit ma.... Ľud bude navzdy vladnut sam!
... Tak tak kiez by to tak bolo... Prajem to vsetkym hoci oneskorene, o dva dni neskor pani sudruzky a sudruhovia proletari vsetkych krqjin spojte sa! Velka oktobrova socialisticka revolucia (vosr) 7.11.2019 uz 102 rokov s nami..

Pekny den

TOPlist