SK

Nový Skype pre iPhone 5x rýchlejší

Užívatelia aplikácie Skype pre iPhone sa môžu tešiť na rýchlejšiu a prepracovanejšiu verziu.

Najnovšia Skype aplikácia pre iPhone bola prekopaná od základu. Microsoft sľubuje že bude jednoduchšia a rýchlejšia. Od poslednej verzie bude podľa Microsoftu tá nová s označením 5.0 až 5x rýchlejšia. Skype 5.0 dostal vynovený skupinový chat, lepšiu navigáciu a notifikáciu medzi zosynchronizovanými zariadeniami.

Microsoft sľubuje hladké skrolovanie, jednoduchšie prepínanie medzi konverzáciami, vynovený zoznam kontaktov a obľúbených položiek. Začatie skupinovej konverzácie taktiež prešlo updatom. Užívateľ môže posielať správy či fotky aj odhláseným užívateľom. Poslaný obsah bude uložený až do doby, kedy sa opäť prihlásia.

Microsoft neobišiel ani synchronizáciu medzi zariadeniami, čo znamená že konverzácia zobrazená ako prečítaná na jednom zariadení, bude označená ako prečítaná na všetkých ostatných zosynchronizovaných zariadeniach. Skype 5.0 bude vydaný v priebehu budúceho týždňa.

Zdroj: tweaktown.com

Komentáre (3)
Bird
a na vlastný Windows Phone jebú...
DudoHell
A kto ma dnes win phone??? ;-)
heisenberg
stale tu su ludia, ktory tento system zastavaju. popr. cely MS. Nechapem ani ja. Vyskušal som všetko, ale Windows je fakt nahovno podľa mňa.
Add new comment
TOPlist